Nudimo vam opremo in drese za rekreativne skupine, društva, klube in profesionalne športnike. Na drese tudi tiskamo številke, sponzorje in logotipe, prav tako tudi na vso ostalo športno opremo.

sport nike sport 1 sport 3 sport 4

Smo tiskarna, ki se že več kot 15 let ukvarja s sitotiskom. Pri tisku na textil smo se specializirali za tehniko tiska majic, dresov, kap, zaščitnih oblačil, brisač, …

Pri tisku majic uporabljamo preslikače, ki jih pripravimo s tehniko sitotiska in jih s pomočjo toplotnih stiskalnic prenašamo na tekstil. Tako dosežemo izjemno pokrivnost, visoko kontrastne barve, ter precizne linije. Pri tem tisku se pokaže tudi izredno dobra pralna obstojnost in nezahtevno vzdrževanje.

Z dodajanjem posebnih vezivnih sredstev dosegamo dobre rezultate pri tisku na materialih, kot so naylon, poliester, poliamid, elastan…. Pri tisku preslikačev uporabljamo zelo kavalitetne barve Ameriškega proizvajalca Willflex. Izdelujemo preslikače in tiskamo majice tudi v CMYK-full color tehniki tudi za temnejše tekstile. Za manjše serije majic vam lahko željeni motiv stiskamo tudi v digitalni tehniki, digitalni tisk. Pri digitalnem tisku uporabljamo tudi flex, flok, reflektivno folijo ter folijo z različnimi efekti.

Izdelujemo preslikače za podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo športnih oblačil, kot so And by Andraž, Bigg R in ostale tiskarne, ki se ukvarjajo z tiskom majic.